1ste kleuterklas B

27/10/2021 - spelen in de klas september- oktober

20/10/2021 - Bosuitstap 3 Fonteinen instap en 1K

Hoihoi allemaal,

Jullie hebben nog de foto's van onze bosuitstap te goed. Bij deze...hier staan ze allemaal verzameld voor de 3 klassen.

Het was een hele leuke dag in 3 Fonteinen met een hele leuke bende kapoenen. Wandelen, herfstvruchten verzamelen, kriebeldiertjes zoeken, spelletjes spelen, gek doen, picknicken, spelen in de speeltuin en enkele opdrachten voor de wedstrijd 'Week van het bos'. Hopelijk winnen we een mooie prijs en als het niet zo is, dan hebben we ons toch goed geamuseerd.

We wandelden ook een stukje door een echt kabouterdorp. Hier moesten we wel heel erg stil zijn want anders zijn de kabouters bang en verstoppen ze zich. En of we dat goed deden want we hebben er wel een paar gezien! (zie filmpje hieronder. Zalig toch?)

In het kabouterdorp hoorden we kabouters de regendans dansen. We wisten dus wanneer het zou gaan regenen en haastten ons terug naar de bus maar....de bus was er niet!! Die had de regendans natuurlijk niet gehoord en was dus te laat. Een paar druppeltjes vielen al uit de lucht maar gelukkig zaten we dan toch net in de bus voor de grote regenval. Oef!

En op de bus gingen bij velen de kleine rolgordijntjes naar beneden. Zo moe van die fijne buitenlucht en al dat wandelen in de natuur.

Juffen en meester en special juf in spé Laura die ons extra vergezelde.

 

15/10/2021 - Samen naar het park

30/09/2021 - Samen berenpap smullen! Njammieeee, dat was lekker!

Gemaakt door juf Hannelore en 1KK! :D 

03/09/2021 - Jeeej, nog even genieten van het mooi weer! (Instap, 1KA en 1KB)

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden, statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren en marketing te leveren op basis van uw interesses.