SPONSORING LAPTOPS

Als oudercomité begrijpen we heel erg goed dat het moeilijke tijden zijn voor vele gezinnen en in het bijzonder ook onze leerlingen van De Windroos. Les volgen via de computer van thuis uit... het is niet eenvoudig. We begrepen dat er een grote nood was aan extra ondersteuning zoals laptops etc.

Dankzij een sterke samenwerking tussen Computacenter Zaventem, Wizards en het oudercomité konden er maar liefst 13 laptops aan de school geschonken worden! Hierdoor kunnen al veel leerlingen nu van "in hun kot" mee les volgen.

Wij wensen dan ook Computacenter van harte te bedanken voor het schenken van de laptops: 1000 virtuele knuffels vanuit ons kot!

Ook aan Jeroen en Luk van Wizards een welgemeende en oprechte DANK U om de laptops in een recordtempo gebruiksklaar te maken en dit zonder werkuren aan te rekenen! 

En uiteraard jullie als ouders voor jullie sponsoring tijdens eetfestijnen etc zodat wij als oudercomité de kost konden dragen voor enkele noodzakelijke herstellingen aan de laptops. B R A V O ! 

Samen komen we hier door!

 

 

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden, statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren en marketing te leveren op basis van uw interesses.