6de leerjaar A

17/12/2021 - Fijne kerstvakantie!

De laatste dag voor de vervroegde kerstvakantie startten we met een ontbijt in de klas. In de namiddag zaten we gezellig rond een vuurtje en dansten we de kerstvakantie in …

19/11/2021 - Expeditie geluk

Vandaag kwamen we in een digitale wereld terecht. Door het uitvoeren van allerlei opdrachten gingen we op zoek naar geluk.

15/11/2021 - Beleefdag wereldoorlogen

Vandaag werden we ondergedompeld in de tijd van de wereldoorlogen. We startten de dag met een driloefening en daarna deden we hoekenwerk. In de namiddag keken we naar de musical 14-18.

09/11/2021 - Bezoek Ieper

Vandaag verkenden we Ieper. In de voormiddag reden we rond in de streek rond Ieper. We bezochten een Britse en Duitse begraafplaats en ook nog restanten van een loopgraaf. In de namiddag bezochten we het Flanders Fields museum.

22/10/2021 - Verkiezingen

Vandaag was het eindelijk zo ver: de verkiezingen van de leerlingenraad. Alle leerlingen van het derde, vierde en vijfde leerjaar kwamen samen met de juffen en meesters stemmen op onze partijpunten.

 

21/10/2021 - Voorstellingen partijpunten

We zijn al even bezig met de voorbereidingen van de verkiezingen van de leerlingenraad. Vandaag was het een spannend moment: we stelden onze ideeën voor (in de regen) aan het derde, vierde en vijfde leerjaar.

08/10/2021 - Wat kan ik voor je doen?

Deze maand staat in het teken van ‘Wat kan ik voor je doen?’ en daarom vroegen we dit aan meester Ronny. We helpen hem al met de kindjes die ‘s middags een dutje doen maar vandaag mochten we ook samen op stap. Met een instappertje aan de hand maakten we een wandeling en speelden we spelletjes. Wat een fijne ervaring!

29/09/2021 - Dag van de sportclub

We startten deze speciale dag met een gezonde portie ochtendgymnastiek!

01/09/2021 - Als bomen vertellen …

Op 1 september maakten we samen een wandeling met allerlei activiteiten om mekaar nog beter te leren kennen.

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden, statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren en marketing te leveren op basis van uw interesses.