LO lager

Deelnemen aan Microsoft Teams-vergadering

Meer informatie over Teams | Opties voor vergadering

 

 

Beste ouders,

Welkom op de website voor het vak Bewegingsopvoeding. We staan ook dit jaar weer met zeer veel goesting en energie voor de klas om onze kinderen kwaliteitsvolle bewegingslessen aan te bieden. Om dit alles vlot te kunnen laten verlopen, informeer ik jullie graag omtrent enkele afspraken voor het vak Bewegingsopvoeding.

  • Kijk zeker de zwemkalender regelmatig na zodanig dat je kind steeds in orde is met zijn of haar zwemkledij. Kinderen die niet in orde zijn moeten mits een kleine vergoeding zwemkledij lenen op onze school. Enkel met een doktersbriefje of briefje van de ouders kunnen kinderen met medische problemen thuis blijven.

  • Je turnuitrusting bestaat uit : sportschoenen, witte kousen, een blauwe broek en een wit t-shirt. Je kan via je klasleerkracht het nodige bestellen moest dit nodig zijn. Meisjes met lange haren dragen dit bij voorkeur in een rekkertje.

  • De kinderen van het 5e en 6e leerjaar sporten in sporthal Bosveld. Hier mogen de kinderen geen turnpantoffels dragen omdat dit zwarte strepen achterlaat en de dure sportvloer beschadigd. Enkel schoenen met slijtvaste zolen (te verkrijgen in elke sport- en schoenenwinkel) zijn hier toegelaten.

  • Om de groeiende gewrichten van onze kinderen zo goed mogelijk te ondersteunen raden we iedereen aan om degelijke sportschoenen aan te kopen.

 De hele visietekst over het vak Bewegingsopvoeding kan u hier vinden.

Sportieve groeten,

 Meester Peter en Juf Evi.

  

 

 

Agenda

Recentste activiteiten

Recente brieven

Uw voorkeursinstellingen betreffende cookies op deze website

Deze website gebruikt mogelijk cookies om uw aanmeldgegevens te onthouden, statistische gegevens te verzamelen om de sitefunctionaliteit te optimaliseren en marketing te leveren op basis van uw interesses.